Faqja Kryesore
   
PRODUKTET
   
Galeri
   
Tė Rejat
   
Kontakto
   
Farmaci Lekli
   
HERBLINE
   
Eventet & Kongreset
   
Botimet
   
Vendodhja
 
  
BULETINĖ
E-mail
REGJISTRO  >>      
SHFAQJA PARAPRAKE E GALERISE
           
Miresevini!

 

Lekli Pharm është një kompani Importuese dhe distributore e specializuar per produkte kryesisht ne fushen e imunologjise, hematologjisë, semundjeve te rralla .

Produktet tona shpëtojne jetë dhe ofrojnë perspektiva të reja në sëmundje kronike, i sherbejme kerkesave ne  rritje te sherbimit mjeksore me përgjegjësi çdo ditë të mbështetur në njohurit, përvojën mbi 20 vjecare dhe angazhimin  e punonjësve tane në gjithë vendin .

Produktet tona farmaceutike si plazma e njeriut , ato te bioteknologjise , të cilat ne I sjellim nga kompanite me te medha e serioze nga Europa janë efektive dhe të një cilesie të  lartë farmaceutike. Ata vijnë për trajtimin e sëmundjeve të rrezikeshme për jetën, si çrregullime të koagulimit të gjakut (hemofili), infeksionet e rënda ose çrregullime të sistemit imunitar.

Një nga projektet tona kryesore është  ajo për të sjelle produkte me antitrupa monoclonal bioinxhineris si perspektiva të reja në trajtimin e reumatizmës, leukemisë dhe sëmundjeve të tjera autoimune.

Produktet Lekli Pharmes plotësojnë standardet më të larta dhe në sherbim te kërkesave ne rritje te vazhdueshme të shërbimit mjekësor.

Pacientët, spitalet, klinikat, farmacite, laboratorët dhe kompanitë në vende mbështeten në cilësinë dhe sigurinë e tyre.


 TE REJAT
13/04/2014
124 ... Plantacionet e Thymus serpyllum ne Dajt...
......  vazhdon...
06/04/2014
Dajt... Trendafilat ...
....  vazhdon...
06/04/2014
Dajt....
....  vazhdon...
06/04/2014
Vazhdon mbjellia e Thymus...
.....  vazhdon...
Arkiva e tė rejave